Onze visie

Er mooi uitzien is belangrijk maar wij kijken verder

Visie

Esthetische chirurgie is de moderne wereld binnengekomen en heeft zijn plaats veroverd. Ik heb niet het gevoel dat iemand echt kan betwisten dat succesvolle cosmetische chirurgie, wanneer uitgevoerd bij een persoon met goede aanwijzingen voor verbetering, zeer duidelijke voordelen kan hebben voor iemands psychisch welzijn. Echter, samen met deze gevestigde voordelen komt er een zware verantwoordelijkheid en last op de plastisch chirurg.

Het is onze plicht om een ​​operatie te kunnen aanbieden die effectief, veilig en uiteindelijk een natuurlijk resultaat geeft. De nadruk moet worden gelegd op natuurlijk. Dit staat in mijn filosofie gegrift vanaf mijn eerste consultatie tot aan mijn postoperatieve zorg. Hoewel ik er zeker van ben dat geen enkele plastisch chirurg het ooit oneens zal zijn met deze uitspraak, heb ik het gevoel dat ik me er sterker aan hecht dan de meesten.

Ik verafschuw absoluut elke mogelijkheid dat een patiënt van mij er op enigerlei wijze uitgerekt, getrokken of vervormd uit zou kunnen zien. De meeste mensen hebben natuurlijk wel voorbeelden gezien van slechte cosmetische chirurgie die verre van onnatuurlijk is. Wat mij betreft geven deze voorbeelden plastische chirurgie soms een onterechte slechte reputatie.

Het doel van een operatie is om mensen er beter uit te laten zien, niet anders. Ik geloof in klassieke, natuurlijke, zachte schoonheid.

 

Een van de belangrijkste en cruciale stappen in het proces om tot een goede cosmetische chirurgie te komen, is natuurlijk het eerste consult. Dit geeft mij het unieke vermogen om te begrijpen wat een patiënt wil, om hun anatomie te beoordelen, om me voor te stellen wat er het beste zou zijn voor een patiënt gezien hun doelen, en uiteindelijk om dit alles op een begrijpelijke manier met hen te bespreken. Mijn doel is dat patiënten hun consultatie verlaten met een drastisch beter begrip van hun situatie. Omgekeerd heb ik ook de reputatie gekregen bot genoeg te zijn om patiënten af ​​te wijzen als ik denk dat een operatie hen niet ten goede zal komen, of postoperatief zo’n minimaal verschil zal maken dat de risico-batenverhouding onaanvaardbaar hoog is!

Mensen moeten begrijpen dat iedereen die een operatie ondergaat, zichzelf letterlijk in de handen van de eigen esthetische gevoeligheden van de chirurg legt. Ik probeer zo openhartig te zijn over mezelf en vind het belangrijk dat patiënten die een esthetisch chirurg kiezen gevoelig zijn voor deze details. Als u meerdere voorbeelden van mijn eerdere werk ziet, kunt u enkele van mijn esthetische richtlijnen begrijpen. Mijn visies zullen zeker niet door alle toekomstige patiënten worden gedeeld; wat u moet doen is alert zijn op de tekenen van een chirurg die de uwe deelt.