Met deze middeltjes maak je een einde aan de slechte adem van je hond

Wat veel mensen niet in de gaten hebben, is dat het schoonhouden van het gebit van je hond erg belangrijk is. Wanneer deze niet goed schoon is, kan de hond uit zijn bek gaan stinken en dit is niet goed voor de gezondheid van de hond. Daarom zijn er ook verschillende producten op de markt die je kunnen helpen om het gebit van je hond zo schoon mogelijk te houden. Zo is er bijvoorbeeld een pen waarmee je snel en eenvoudig de tandsteen en tandplak kunt verwijderen bij je hond of een speciale tandenspray. Lees snel verder om te kijken welk product het beste bij je past.

California Pets drinkwater additief om een slechte adem te bestrijden

Je kunt California Pets drinkwater additief gebruiken om de slechte adem van je hond flink aan te pakken zonder dat hij het in de gaten heeft. Het enige wat je hoeft te doen is een theelepel van de vloeistof toe te voegen aan het drinkwater. Doordat er actief zuurstof in het product zit, wordt niet alleen de drinkbak beschermd tegen schadelijke bacteriën, maar ook de bek van je hond. Deze bacteriën kunnen namelijk niet overleven in een plek met veel zuurstof waardoor zij dus ook geen nare geurtjes meer kunnen gebruiken.

Waarom California Pets drinkwater additief?

California Pets drinkwater additief is een vloeistof dat geen schadelijke ingrediënten bevat. Zo heeft het bijvoorbeeld tetranatrium EDTA en zuiveringszout dat helpt om de pH-waarde van het water te balanceren. Zo wordt het natuurlijke evenwicht in de bek van de hond bewaard. Daarnaast zal je hond niet eens in de gaten hebben dat hij iets anders drinkt dan alleen water doordat de vloeistof helemaal geen smaak of geur bevat.

AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden om een slechte adem te voorkomen

Een goede manier om een slechte adem bij je hond te voorkomen, is door regelmatig zijn tanden te poetsen. Dit kan heel eenvoudig en effectief met de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden. Met deze innovatieve tandenborstel kun je tandplak en tandsteen verwijderen zonder dat het tandglazuur van je hond aan wordt getast. Ook kun je voedselresten weghalen waardoor bacteriën zich niet kunnen gaan nestelen en nare geurtjes kunnen gaan verspreiden.

Waarom AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden?

Wist je dat maar liefst tachtig procent van de honden na zijn derde levensjaar al problemen krijgt met zijn gebit? Er ontstaat dan bijvoorbeeld tandplak en dat leidt weer tot tandsteen. Dit kan uiteindelijk leiden tot tandbederf of ontstekingen bij het tandvlees, wat erg vervelend is en de gezondheid en het welzijn van je hond flink aan kan tasten. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig de tanden van je hond goed te poetsen met de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden.

De Chewsi Dental Chew Toy om een slechte adem te voorkomen

Je kunt je hond ook een speeltje geven om te voorkomen dat hij last krijgt van een slechte adem. Dit klinkt misschien niet heel logisch, maar er zijn genoeg speeltjes die helpen om het gebit van je hond grondig te reinigen. De Chewsi Dental Chew Toy is zo’n speeltje. Het is gemaakt van natuurlijk rubber dat erg goed van kwaliteit is. Je hond moet er op kauwen, maar hij kan het niet kapot kauwen. Door de structuur van het speeltje wordt het gebit gereinigd en worden tandplak en voedselresten verwijderd wanneer hij erop kauwt.

Een tandspray om een slechte adem te voorkomen

Door een paar keer per dag gebruik te maken van de Dr. Brite Natural Tandspray, is de slechte adem van je hond zo als sneeuw voor de zon verdwenen. Deze spray bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten, waardoor je huisdier de smaak heel lekker zal vinden.

Waarom de Dr. Brite Natural Tandspray?

Dr. Brite gebruikt alleen maar de beste ingrediënten voor hun producten, en dat is met de Natural Tandspray niet anders. Zo zit er kokosolie in om de tanden wit te houden, de tandsteen los te weken en de slechte bacteriën te bestrijden. Daarnaast zit er ook propolis in om de bacteriën en de schimmels te doden. Tot slot zit er ook nog peterselie zaadolie in, wat zorgt voor de frisse adem bij je hond.

Slechte adem aanpakken met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen

Een hele snelle en effectieve manier om het gebit van je hond schoon te houden, is door de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen te gebruiken. Met deze pen kun je namelijk heel eenvoudig de tandplak weghalen bij je hond. Hierdoor kan het niet vervormen tot tandsteen en kunnen schadelijke  bacteriën zich minder goed nestelen.

Waarom de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen?

De Dr. Brite Tand- en Tandvleespen is een hele gemakkelijke en natuurlijke manier om je hond te helpen van zijn tandplak af te komen en zijn gebit te verzorgen. Verder krijg je er ook een speciale spray bij die helemaal vegan en veilig is om te gebruiken. Deze spray bevat onder andere kokosolie, grapefruit zaadolie en propolis: drie ingrediënten die ervoor zorgen dat alle schadelijke bacteriën bestreden worden waardoor zij geen nare luchtjes kunnen verspreiden. Verder zit er ook nog peterselie zaadolie in de spray waardoor de adem van je hond weer lekker fris gaat ruiken.

Verzorg je hond goed met de OxyFresh Pet Dental Kit

Tot slot kun je ook het gebit van je hond goed verzorgen door regelmatig deOxyFresh Pet Dental Kit te gebruiken. Dit is een set die bestaat uit een vinger tandenborstel, een tandpasta en een tandenspray. Er zit actief zuurstof in deze producten, wat ervoor zorgt dat de schadelijke bacteriën niet kunnen overleven. Zo wordt echt het probleem aangepakt en de slechte adem bestreden in plaats van dat de geur alleen gemaskeerd wordt. Als je deOxyFresh Pet Dental Kit regelmatig gebruikt, heeft je hond de hele dag door een heerlijk frisse adem. Doordat de tanden helemaal schoon zijn, zal hij minder snel last krijgen van bijvoorbeeld tandbederf of een vervelende tandvleesontsteking.

Naast dat je het gebit van je hond goed moet verzorgen, is het natuurlijk belangrijk om rekening te houden met meerdere klachten. Let er bijvoorbeeld goed op of je hond een oorontsteking heeft. Oorontsteking bij honden kan namelijk gevaarlijk zijn. Een speciale oorreiniger voor je hond kan hierbij helpen. Hiermee zorg je ervoor dat de oren van je hond weer schoon worden en je hond geen last meer heeft van deze vervelende klacht. ze in huis gaan plassen en soms moeten persen om urine eruit te krijgen. Als dit het geval is, ga dan zeker naar dierenarts.