Maak je tanden weer zo wit als ze ooit waren

Als je wel eens naar de tanden van andere mensen kijkt zie je dat er veel mensen zijn die best een wit gebit hebben. Nu kunnen ze dit al van nature hebben maar soms kun je er ook een bepaald middel voor gebruiken om je tanden witter te maken of zelfs te bleken. Denk je nu dat bleken alleen maar chemisch kan? Dat is niet waar want het kan ook op een biologische en verantwoorde manier zonder dat het schade toebrengt aan je gebit.   

Vergelijk de verschillende middelen goed met elkaar 

Er zijn verschillende middelen die je kunt inzetten om je tanden minder geel te maken. Denk hierbij onder andere aan speciale tandpasta of mondwater maar er bestaat ook tandpoeder en een pen om je tanden witter mee te maken. Weet je niet zo goed wat te kiezen? Kijk dan eerst eens rond wat er allemaal te koop en bekijk de eigenschappen van bepaalde producten. Zo weet je exact waarvoor je deze gebruiken kunt en kies je iets dat goed bij je past en waar je ook baat bij hebt. Als je graag meer producten wilt aanschaffen of deze tegen meer mondklachten wilt inzetten, zijn er vaak complete pakketten voor te koop zodat je alles in één keer in huis haalt.   

Speciaal mondwater voor wittere tanden 

Als je reeds spoelt met mondwater ontstoken tandvlees, waarom zou je dan geen soort mondwater  kiezen waarmee je ook meteen je tanden witter kunt maken? Een voorbeeld van een dergelijk product is het Coco Chai mondwater van Dr. Brite. Deze fabrikant maakt mondwaters in diverse smaken maar deze versie is goed geschikt om ook wittere tanden te krijgen. Het mondwater is daarnaast speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige tanden of die last hebben van problemen zoals ontstekingen in de mond.   

Kokosolie zorgt met zeezout voor witte tanden 

Voor iedere soort mondwater geldt dat je er je mond mee kunt spoelen om deze extra fris en gehydrateerd te maken. Veel mensen gebruiken het middel dan ook na het tandenpoetsen om zo een extra frisse mond te hebben voor langere tijd. In het Coco Chai mondwater zit kokosolie vermengd met zeezout. Hiermee wordt je mond niet alleen meteen een stuk minder droog, maar worden ook je tanden witter dus je slaat er feitelijk twee vliegen in één klap mee.   

Alleen maar veilige en natuurlijke producten van Oxyd8 

Liever een andere smaak mondwater dan het wat kruidige van Dr. Brite? Dan kun je kiezen voor de wat mildere smaak van het Oxyd8 Healthy Mouth mondwater. Deze helpt perfect om een vieze smaak in de mond te elimineren! Dit bevat fluoride dat niet alleen je tanden beschermt en sterker maakt, maar er ook voor zorgt dat ze witter worden. Het mondwater bevat, net als alle andere producten van Oxyd8, enkel natuurlijke ingrediënten zodat het altijd veilig gebruikt kan worden en zo vaak als nodig is.  

Geen kans op wondjes of irritatie 

Het mondwater heeft alleen gezonde en nuttige bestanddelen en er is geen SLS of alcohol aan toegevoegd. Op die manier voorkom je bijwerkingen zoals een prikkend effect of een droge mond en zelfs, met wat pech, het ontstaan van wondjes. Omdat je tanden witter worden als je het mondwater regelmatig gebruikt, kun je na een poosje een glimlach tonen die er zeker wel mag zijn.   

Bleek je tanden met houtskool en natriumbicarbonaat 

Je tanden bleken op een biologische manier kun je prima doen met een whitening pen. Als je kiest voor de Whitening Pen met actieve houtskool van Dr. Brite dan heb je een middel in huis gehaald waarmee je eenvoudig vlekjes en verkleuringen op de tanden kunt voorkomen en ook kunt verwijderen. In het product zit natriumbicarbonaat dat in combinatie met de actieve houtskool je tanden op biologische wijze bleekt. Zo hoef je niet bang te zijn voor schade aan het tandglazuur of een brandend gevoel. De gel in de pen heeft een frisse mintsmaak en doet niet chemisch aan. Dat kan ook niet want er zijn immers geen chemicaliën aan het middel toegevoegd, maar enkel biologische en effectieve ingrediënten.  

Flosdraad en een tandenstoker bieden ook hulp 

Je zou het misschien niet direct verwachten maar ook met flossen kun je je tanden witter maken. Indien je kiest voor Dentek Floss en Picks reinig je goed tussen je tanden en worden deze daar ook witter van. Het product is vormgegeven als een boogje waarmee je op elke lastige plek in je mond kunt komen om deze te reinigen. Het product is verrijkt met mint zodat je er ook een frisse adem van krijgt die lang zo blijft. Het product is goed getest zodat het veilig en effectief gebruikt kan worden en even goed werkt als een losse flosdraad.