Het brede assortiment in verpleegkundige horloges

Wanneer je in de zorg werkt, mag je geen horloges of sieraden om. Dit kan zorgen voor onveilige en onhygiënische situaties of problemen. Bekijk het assortiment van de verkoop van speciale horloges die wel toegestaan zijn. Deze horloges heten zorg horloges of verpleegkundige horloges. Te krijgen in allemaal leuke kleuren en vormen. Zeker iets om in te investeren. Het maakt je gelijk vrolijker. Je moet je ondanks je werkkleding nog wel persoonlijk kunnen uiten. Het hoeft allemaal niet zo saai te zijn.

Medisch personeel

Een verpleegkundige horloge is niet alleen geschikt voor artsen of verpleegkundigen maar ook voor coassistenten, verzorgenden of ander medisch personeel. Denk aan een orthodontist of een kraamverzorger. Het is handig als je toch een horloge bij je kunt dragen, zodat je altijd weet hoe laat het is, ook als er even geen klok hangt. Het maakt de cliënten ook gelijk even blij omdat ze in zoveel kleuren en vrolijke patronen te krijgen zijn. Je kan ook gaan voor bijvoorbeeld hout of siliconen, als je liever een wat zakelijke look wilt. Dat kan je allemaal zelf bepalen natuurlijk.

Extra functies

Ook heb je er natuurlijk een secondewijzer bij, om de polsslag van je cliënten kan meten. Super handig. Er is een speciaal zusterhorloge/verpleegstershorloge dat de tijd ook op z’n kop toont. Dit maakt je leven op werk een stuk makkelijker. Zulke horloges kunnen aan je werkkleding worden bevestigd en zijn dus makkelijk om te dragen. Je kan ze dan gewoon aan je uniform vastmaken. Ook zijn ze super makkelijk af te lezen door de omgekeerde wijzerplaten.

Zo’n horloge is dus een goede aanwinst voor jouw werkdag. Maakt het een stuk leuker. Niet alleen zijn er heel veel functies, maar het staat ook nog eens hartstikke vrolijk en leuk.